Conceptmodel

Atelier de Studio een workshop “levend model”. Grijp de kans om in de beste omstandigheden de studie naar het naaktmodel te ondernemen.

Dit voor de schilderkunst in olieverf en voor de tekening in houtskool (of uw favoriete medium om te tekenen). We gaan voor langere poses en bieden de mogelijkheid om een grotere compositie te maken en vier uur te schilderen of te tekenen naar het model. Er is individuele begeleiding en er is de kans om een beproefde manier van werken te integreren in uw eigen manier van werken.

Voor de olieverschilderkunst en tekenkunst kan u gebruik maken van het kleurenpalet en de kennis die we verzamelden in atelier De Studio. U krijgt in de tekenkunst de mogelijkheid om een meer doorgedreven uitgewerkte studie te maken. Materiaal zoals doek en papier, houtskool en dergelijke meer zijn van de beste kwaliteit zijn aan winkelprijzen te verkrijgen in het atelier. Er is uitstekende belichting, atmosfeer en ervaren modellen die u zullen inspireren.

De prijs is 15 euro per avond (bij vijf deelnemers). Een sessie met een tienbeurtenkaart komt op 11 euro) De maximum bezetting van het atelier houden we op 10 personen. Gelieve u in te schrijven via mail


Copy to Clipboard