Workshop augustus 2023 collectie-van-museum-schone-kunsten-gent

Workshop, intensief, Museum Schone Kunsten Gent, 2023

Onze jaarlijkse intensieve workshop schilderen naar de Meesters van het MSK gaat door tijdens de zomervakantie van 7 tot en met 11 augustus .
Wilt u  meer informatie over deze exclusieve workshop?
Neem dan contact met ons op via onze contactpagina

Een intensieve workshop rond schilderstechniek voor de olieverfschilderkunst. Grijp deze kans om te schilderen naar de beste voorbeelden van schilderkunst uit de collectie van het Museum voor Schone Kunsten Gent.

Meer info verderop.


 

In deze intense cursus zal er tijd genomen worden om de werken in het Museum ter plaatse te bestuderen. We schilderen verder in het Atelier naar kwaliteitsreproducties van een selectie van topwerken uit de collectie van het MSK. Aan de hand van korte verduidelijkende sessies en oefeningen demonstreren we hoe men te werk kan gaan met kleurenstrings voor toon, chroma en kleur. We bestuderen iedere stap in de ontwikkeling van het schilderij afzonderlijk.

Op deze pagina kiezen uit een van de vele onderwerpen voor deze workshop.

U zal na deze workshop met nieuwe kennis van kleuren mengen, gelaagdheden in het schilderij, het gebruik van medium en nog veel meer uw eigen creatieve werk met kennis van zaken verder kunnen ontplooien.

De cursus is toegankelijk voor iedereen, beginners en gevorderden.

Voor deze workshop reserveren we vijf dagen waarbij we telkens een stap in de ontwikkeling van het klassieke schilderij bestuderen.

Reserveren noodzakelijk, en kan tot en met 30 juli.

voor meer info over inschrijven en voor het dagschema klikt u hier.

Contact: via onze contactpagina
of telefonisch: 0483609191